Pages

Followers

Monday, July 4, 2011

Yang mana satu pilihan hati???


MyEm0.Com hello.. hello... hello..
semalam x buat entry, so arinie baru ada idea nk buat.. hehehe.. yang mana satu pilihan hati??? wahhh.. tasya lebih rela pilih edward dari jacob.. hahaha.. MyEm0.Com Edward hensem sgt.. tp kalo betol2 muka dia xder la pucat mcm tu.. nway, tasya dah tgok semua filem cite nie then tunggu episod yang akan datang je lagi.. sape-sape pernah tgok movie nie mmg best kan.. even cite dia mcm x masok akal tp itulah movie.. bukan betol pon..

MyEm0.Com
alamak.. cite benda lain plak.. hehe.. nie tasya nk cite bukan pasal pilihan lelaki dalam hidup.. mentang2 letak gambar bella tu dah mcm nk pilih pilihan hidup la ye..no no no no..
MyEm0.Com maaf lah ye.. terlebih cite benda lain plak.. hehe..
ok, nk cite nieh.. mana satu pilihan hati..

adakah yang ini...........




ataupun....


haaaaaaaaaaaaa..... mane satu pilihan korang??

ok, seperti yang kita tahu kan.. budak2 perempuan yang suka kumpul barbie doll kan.. same jgak jgan teddy bear.. ada yang besar gedabak, ada yang kecik kiut.. teddy bear tasya x besar mcm teddy bear org lain dulu masa kecik2.. tasya ada teddy bear lagi besar dari tasya tp adik lelaki tasya telah bunuh rosakkan teddy tu.. MyEm0.Com barbie doll pon tasya ada masa kecik2 dulu.. tasya potong rambut barbie tu ngatkan bole tumbuh balik.. hahaha.. kolot punye pemikiran masa tu.. mmg nampak sgt budak2.. hahaha.. dah la ayah tasya belikan barbie doll tu mahal.. tp senang lenang lak tasya g potong rambut.. sampai sekarang mak dok bercerita pasal benda tu.. malu taw..

antara teddy n barbie, yang mana satu pilihan korang??

kalo tasya, tasya nak dua-dua.. lagi best.. hehe.. teddy best bile bawak tido.. ada jgak bend nk pelok.. barbie doll plak, benda tu lawa, cantik.. suke sgt tgok.. teddy bear tasya dah ade.. so next nie, tasya nk buat koleksi barbie doll plak..boleh ke penuhi impian sendiri?? kena keje dululah baru beli koleksi2 barbie tu..MyEm0.Com adoyaiiii... jadi rindu plak nk main barbie doll.. hahaha..

2 comments:

Zuha said...

saya nk teddy bear !!

senang peluk...haha :)

http://mat-jungle.blogspot.com/

zureen said...

zureen suke teddy bear! tak minat sangat barbie doll.. heheheh

About Me

My photo
for a time being, blog nie ada dua owner.. the 1st blog, originally mine and the second blog is belong to Amirul since die tak reti buat blog .. enjoy reading.. :)

THANKS FOR STOPPING BY ...