Pages

Followers

Friday, July 1, 2011

CONTEST ' AKU SAYANG DIA '






aku sayang dia sebab dialah satu-satunya adik perempuan yang aku ada.. dialah adik perempuan aku.. nama dia EZZA.. jarak umur ktorg 2 tahun je so, ktorg membesar bersama dari kecil sampai skrg.. akau sayang dia sangat2 sbb dia nie kadang2 faham aku.. walaupun aku x ckp, dia akan tnya aku dulu kalo dia nmpk sumtin wrong ngan aku.. hehe.. zaman kanak-kanak ktorg bnyk sgt kenangan dan selalu jgak bergaduh.. tp dah besar nie, dah jarang nk gaduh2.. gaduh2 manja ade laa.. itu je la aku nk cite pasal adik kesayangan aku nieh..


contest ini ditaja oleh:
HazmanFadzil.com

5 comments:

Miziey said...

yerr..
leh knal x?
hehe..
btw, jemput singgah ke sini
http://karanganmerapu.blogspot.com/2011/07/follower-atau-commentator.html

honey amour said...

thx join dear :)

tasya safri said...

miziey : sila2.. bole je..

honey : ur welcome dear~

Zuha said...

bagusla sayang adik...

good chemistry always come with good result.. :)

http://mat-jungle.blogspot.com/

ladymariah said...

i pun ada buat contest. kalau sudi sila le join ye :)

http://ladymariahthehardcoreblogger.blogspot.com/2011/07/contest-pantun-ramadhan.html

About Me

My photo
for a time being, blog nie ada dua owner.. the 1st blog, originally mine and the second blog is belong to Amirul since die tak reti buat blog .. enjoy reading.. :)

THANKS FOR STOPPING BY ...