Pages

Followers

Thursday, June 30, 2011

bila aku bersendirian~


waaaaaaaaaaaa... dah 2 hari aku dok rumah sorang2.. kalo sblm nie, ade nenek aku temankan aku bila mak ayah g keje, adik2 g skolah.. last week nenek aku dah balik kampung, so tinggal la aku sorg2 kt umah hanya ditemani laptop.. fuhhh.. nasib baik ade internet kalo x, aku rasa, hidup aku boring tahap dewa kot sorang2 kt umah.. nak g mane2 pon xbole sbb kete xder so, nak xnak, aku kena jgak dok umah.. plus, aku mmg jenis yg dok umah je.. bukan jenis merayau x tentu hala.. hahaha.. betol ke???? tettttttttttt.. aku je yg taw..

hari nie, aku dok belek2 fb, belek2 blog, blogwalking... tu je la keje aku hari nie.. tetibe plak aku teringat nk tgok satu drama korean yg sedang hangat dipertontonkan kt channel ONEHD astro.. kalo sesape ade astro beyond n ade tv HD, bole la tgok cite korea percuma.. hihihi.. mmg x dinafikan channel tu hanya memaparkan cite korea.. aku tros addicted dgn channel tu.. adehh.. aku dh melebih nie.. nk cite pasal benda lain, benda lain plak diceritakan.. xper2, anggap je tu iklan ye.. hahaha..


nie haa cite yg aku tgh tgok skrg..tajuk dia LIE TO ME.. tp disebabkan aku x sabar nk tgok episod akan datang, aku tgok kt internet je.. hehehe.. maybe ramai yg dah tgok cite nie.. tp bagi aku yg baru tgok, mmg jadi gile ah ngan korea nieh... even hero n heroin x bape nk cun n ensem tp gelagat diorg nie buat aku gelak, senyum.. hehe.. best woo.. rugi x tgok..


nie lagi satu cite yang paling best setakat nie aku tgok..
tajuk dia, 49days.. sedih giler cite nieh.. mmg xsah kalo x meleleh airmata tgok.. satu kelainan cite nie dari cite lain, dia xder happy ending.. selalu cite nk happy ending je kan.. cite nie xder happy ending.. sad ending.. dgn cinta x kesampaian, ditinggalkan kekasih.. mmg sedih laa.. huhu.. pape pon, drama korea mmg best..

5 comments:

eva said...

cita lie to me dah stat ker? nak tgk lah.. yang 49 days tu byk ketinggalan.. tak dpt nak follow lagi.. hehe.. btw.. nice blog.. comel sgt.. suker.. ;)

tasya safri said...

dah start dah.. asenye dah nk masok episod 5 kot next week.. hehe.. tp sy tgok kt internet sampai episod 7 dah.. best sgt.. rugi x tgok..

farah hanim said...

wah..pemint cte korea ke??huhuhu

ezzu said...

peminat setia cter korea lh nie...sama mcm kwn ezzu suka sgt tgok cter korea sampiakn x igt dunia kalu tgok...hehehehe

tasya safri said...

haah.. semenjak ade astro beyond tros minat ngn cite korea.. plus, cuti sem 4 bulan tu yg tros melekat ngn korea.. hehe..

About Me

My photo
for a time being, blog nie ada dua owner.. the 1st blog, originally mine and the second blog is belong to Amirul since die tak reti buat blog .. enjoy reading.. :)

THANKS FOR STOPPING BY ...